Dacoda este o casa de expeditii cu capital 100% romanesc ce ofera servicii legate de transport rutier international extracomunitar pe toate rutele din Europa, tarile CSI, fostele tari URSS, Orientul Apropiat si Mijlociu si transport intern intracomunitar.

Activitatea companiei include transportul de marfuri (generale, periculoase, care necesita transport frigorific, pe umerase, etc) in regim de grupaj sau in regim de exclusivitate, iar la cererea clientului organizam si transporturi agabaritice.

Suntem foarte atenti la timpul si la bugetul clientior, tocmai de aceea tinem cont de termenele limita si incercam sa rezolvam cerintele astfel incat toata lumea sa fie in avantaj.

Avand la dispozitie sisteme software avansate si personal instruit corespunzator, echipa.

Dacoda este capabila sa opereze cu success cele mai provocatoare cereri si monitorizeaza atent cursele de la inceput pana la sfarsit.

Echipa:

Avem experti in consultanta astfel incat sa venim in intampinarea dvs cu solutii eficiente pe care le-am perfectat in 25 de ani de activitate.

Pornita initial ca un departament in cadrul unui holding, astazi Dacoda este o companie independenta cu o istorie de 25 ani.

Pentru a ne creste eficienta si promptitudinea utilizam programe de ultima generatie in cadrul companiei.

DACODA a reusit sa evolueze in acest domeniu datorita profesionalismului cu care trateaza clientii si colaboratorii.