La Dacoda vei gasi echipa si resursele necesare pentru a putea evolua pe plan profesional. Suntem atenti si ne preocupa nevoile angajatilor nostri si tocmai de aceea incercam sa cream un mediu de lucru relaxant in care fiecare sa isi poata desfasura munca in conditii optime de dezvoltare .

Ce ne dorim noi de la angajati….

In domeniul transporturilor este nevoie de persoane active care au capacitatea de a comunica eficient cu colaboratorii nostri .

Capacitatea de a lua decizii rapid, calmul, persuasiunea, asumarea responsabilitatii si comunicarea sunt cateva din trasaturile de care este nevoie pentru a putea face parte din echipa noastra .

Dorinta de autoinstruire este un criteriu foarte important de care tinem cont in momentul selectarii candidatilor .

Ce oferim noi angajatilor….

Un mediu de lucru spatios, curat, cu toate facilitatile necesare pentru a va putea desfasura activitatea de zi cu zi la locul de munca .
Ascultam de sfaturile angajatilor si de nevoile acestora si incercam sa raspundem prompt la cerintele lor.

Sanatatea este importanta, iar noi suntem constienti de acest lucru, din acest motiv oferim control anual medical angajatilor nostri .
Suntem deschisi in fata celor care vin cu idei inovatoare si care se remarca prin munca in cadrul firmei .

Daca consideri ca ai abilitatile necesare pentru un job in domeniul transporturilor te rugam sa ne trimiti cv-ul tau la adresa [email protected]