Noutati

28.06.2012- Noul numar de fax 021.326.8664.

Va anuntam ca numarul 021.326.8658 va fi folosit ca numar de telefon fix, iar noul numar de fax este 021.326.8664.

20.12.2011 – Schimbare de actionariat la Dacoda

La data de 20 Decembrie a fost semnat contractul de cesiune prin care Dan Cotenescu, fondatorul companiei, cedeaza toate drepturile si obligatiile catre un nou proprietar.

Astfel, dupa mai bine de 18 ani de activitate, Dan Cotenescu se desparte de Dacoda. Circumstantele impun prezenta activa a proprietarului in operatiile companiei, ceea ce fondatorul nu mai reuseste sa realizeze din pozitia sa actuala de manager BursaTransport.

Dacoda isi va continua operatiile curente si, sper, sub indrumarea si controlul noului proprietar, va inregistra acea crestere necesara pentru a repune organizatia in pozitia ei meritata, obtinuta in multi ani de munca in piata transportului rutier de marfa.

Dan Cotenescu

20.06.2011 – Parteneriat de consolidare si distributie Romania – Republica Ceha

Dacoda a semnat cu societatea Ceska Logisticka din Ostrava, CZ, un parteneriat prin care sunt transportabile marfurile LTL de grupaj. Consolidarea si distributia se face de catre fiecare din cei 2 parteneri in tara de resedinta.

Durata prezumata de la lansarea comenzii si pina la livrare este de 5 zile lucratoare.

Florian Slaniceanu, Director Dacoda

 

27.01.2011 – Revenire la actionariatul unic

In conditiile crizei economice, in conditiile unui climat de business precar in care insolventele pandesc din toate partile, Dacoda trece prin imprejurari grele. Aceste imprejurari nu mai inseamna creare de profit ci lupta pentru mentinere pe piata. Asocierea nu mai inseamna participare la profit si pierdere, ci, la nevoie, creditare din partea asociatilor.

 

 

In aceste conditii de criza, Florian Slaniceanu a re-cesionat partile sale sociale catre Dan Cotenescu, acesta redevenind unic actionar al companiei.

 

 

Florian Slaniceanu continua sa fie administratorul Dacoda Srl

 

 

Dan Cotenescu, asociat unic Dacoda

 

03.07.2010 – Inchidere punct de lucru Timisoara

Cu regret am fost fortati sa inchidem punctul de lucru din Timisoara. Cauzele principale au fost scaderea pietei transporturilor si dificultatea in incasarea creantelor de la clienti. Multumim tuturor salariatilor ce au lucrat pentru Dacoda la Timisoara.

 

 

Florin Slaniceanu, Director Dacoda

 

01.11.2009 – Schimbare in actionariat si administratie

Florian Slaniceanu a devenit asociat si administrator la sc Dacoda Srl. Lucrand de mai bine de 2 ani in firma, Florin s-a remarcat printr-un inalt profesionalism si tenacitate in rezolvarea problemelor de serviciu. Invitatia de a deveni partener si administrator este o urmare fireasca a seriozitatii si abordarii sale.

 

 

Florin a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti in 1999. Experienta profesionala in sistemul bancar, referent credite la Credit Bank in 1994 – 1997, apoi din 1997 in domeniul transporturilor rutiere.

 

 

Dan Cotenescu, Manager Dacoda

 

01.10.2009 – Lucica Diaconu revine in echipa Dacoda

Dupa o perioada de circa 3 ani de despartire, Luci a revenit la Dacoda! Este o bucurie pentru mine, ca manager si fondator al companiei, pentru ca lucram impreuna de mai bine de 13 ani. In companiile mici in special, asa cum a fost Dacoda in ultimul deceniu, calitatea oamenilor joaca un rol important in succesul actiunilor organizatiei. Si Luci a fost o pierdere atunci cind s-a despartit de noi, si a fost un succes atunci cind a revenit. Omagiu tuturor ce lucreaza zi de zi, nu numai ca sa isi incaseze un salariu ci sa duca si firma inainte.

Dan Cotenescu, Manager Dacoda

01.03.2009 – Dacoda sustine EMA 2009

Intre Dacoda si organizatorul manifestarilor EMA a fost incheiat si semnat un parteneriat pentru toate cele 3 intalniri programate in 2009.

EMA – Enisala Moto Adventure este initiativa domnului Razvan Voiculescu si reprezinta la nivelul tarii noastre singurul demers motociclistic soft enduro in care motocicleta este un instrument si nu un scop.

Scopul acestor intruniri este de a evada din cotidian si sabloane si de a descoperi lumi paralele ca timp si geografie. Spiritul lor este respectul, decenta, camaraderia si impartasirea bucuriei descoperirii.

Pentru spiritul lor, Dacoda sustine EMA.

Image

28.01.2009 Sediu social schimbat

Noua adresa a sediului social a sc Dacoda Srl este:

Bd.Ion Mihalache nr.160 ap.72
Bucuresti RO 011212

16.12.2008 Participare Dacoda la o actiune de ecologizare

Impreuna cu bunul meu amic Valentin Dutu – pasionat adept al sportului automobilistic off road am vorbit in Bucuresti de multe ori de locurile frumoase ale Romaniei si de cancerul poluarii care atinge pe nesimtitelea din ce in ce mai multe locuri.

Unul din aceste locuri este frumosul si pina recent, pustiul tarm al Marii Negre la nord de Navodari – loc de refugiu din ce in ce mai frecventat de catre cei ce se simt inlaturati din 2 Mai, Vama Veche, de catre asaltul poporului calator in weekend.

E foarte bine ca ne miscam, este laudabil, dar la plecarea din destinatia de weekend nu toata lumea isi stringe resturile sa le puna in tomberon la o benzinarie.

Pentru Dacoda aceste lucruri conteaza mai mult decit s-ar crede la prima vedere, si de aceea am dat curs imediat invitatiei amicului meu de a asigura din punct de vedere logistic ecologizarea grindului Chitiuc, lucru pe care l-am facut cu promptitudine si placere.

Dan Cotenescu – fondator Dacoda

Descarca comunicatul de presa